18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
HomePolitiekPurmerendse politiek gaat aangepast weer fysiek vergaderen

Purmerendse politiek gaat aangepast weer fysiek vergaderen

Purmerend – Na een tijdlang digitaal vergadert te hebben door de corona, gaat de Purmerendse politiek vanaf begin september weer fysiek in de raadzaal van het gemeentehuis vergaderen. Dit echter wel op aangepaste wijze in verband met de coronamaatregelen.

Bij raadsvergaderingen zullen de politici verdeeld worden over zowel de vergaderkring alsmede de publieke tribune om zo zorg te dragen voor de onderlinge 1.5 meter. Ook zullen de drie toegangsdeuren open worden gezet ter bevordering van de ventilatie.

De vergaderingen zullen gevoerd worden zonder publiek. Wel kan publiek de vergadering via een scherm in het bedrijfsrestaurant van het stadhuis volgen of online via: https://purmerend.raadsinformatie.nl

Bij voorgaande commissievergaderingen worden er voor eventuele insprekers plaatsen gereserveerd op de voor hen aangewezen plekken op de tribune. Na elke vergadering wordt gevraagd om het stadhuis zo snel mogelijk te verlaten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.