PolitiekPurmerend

Purmerendse politiek gaat aangepast weer fysiek vergaderen

Purmerend – Na een tijdlang digitaal vergadert te hebben door de corona, gaat de Purmerendse politiek vanaf begin september weer fysiek in de raadzaal van het gemeentehuis vergaderen. Dit echter wel op aangepaste wijze in verband met de coronamaatregelen.

Bij raadsvergaderingen zullen de politici verdeeld worden over zowel de vergaderkring alsmede de publieke tribune om zo zorg te dragen voor de onderlinge 1.5 meter. Ook zullen de drie toegangsdeuren open worden gezet ter bevordering van de ventilatie.

De vergaderingen zullen gevoerd worden zonder publiek. Wel kan publiek de vergadering via een scherm in het bedrijfsrestaurant van het stadhuis volgen of online via: https://purmerend.raadsinformatie.nl

Bij voorgaande commissievergaderingen worden er voor eventuele insprekers plaatsen gereserveerd op de voor hen aangewezen plekken op de tribune. Na elke vergadering wordt gevraagd om het stadhuis zo snel mogelijk te verlaten.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.