112Purmerend

Wijkagent Centrum Purmerend waarschuwt voor insluipingen in bedrijven

Purmerend – De wijkagent Centrum Purmerend waarschuwt voor insluipingen in bedrijven. De afgelopen 5 dagen zijn er 3 insluipingen geweest in het centrum van Purmerend, schrijft de wijkagent op Twitter.

Insluipingen in bedrijven, zeker in de winkels, vinden vooral plaats via een openstaande deur via de achterzijde. Hier is meestal het magazijn gesitueerd en dus makkelijk te benaderen als medewerkers aan de voorzijde werken. Door het warme weer van de afgelopen tijd stonden heel wat achterdeuren van winkels in het centrum open.

Door de insluipingen zijn deze ondernemers gedupeerd. De verzekering keert de schade niet uit bij insluipingen.

Mocht u informatie hebben dan roept de wijkagent op om te bellen met 0900-8844 of misdaad anoniem 0800-0700.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.