11.7 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomePurmerendEmotioneel gebaar voor leukemie patiënt Senna Drost

Emotioneel gebaar voor leukemie patiënt Senna Drost

Purmerend – Zaterdag speelt de MO17 van Purmersteijn haar éérste bekerwedstrijd van dit seizoen. Normaal staat deze in het teken van het voetbalspelletje, zaterdag zal deze in het teken staan van een meisje van 14 dat leukemie heeft.

Normaal gesproken is dit heel erg voor jonge kinderen die aan deze verschrikkelijke ziekte lijden maar momenteel is het vreselijk omdat dat meisje van 14 een naam heeft,Senna Drost.

Zaterdag zal elke verdedigende actie, elke bal op het middenveld en elk schot voorin gedaan worden door Senna Drost, omdat alle meiden spelen met nummer 9 op hun shirt en de naam van Senna Drost. Op deze manier willen haar trainers en teamgenoten Senna laten weten dat ze nog steeds één van hun is en hopen dat ze hiermee haar dat extra steuntje in de rug kunnen geven.

Momenteel ligt Senna helaas al een tijdje in het ziekenhuis. Haar trainers en teamgenoten hopen met zijn allen dat ze gauw uit dit diepe dal komt.

Senna voor nu, heel veel sterkte met je herstel en hopen dat je gauw weer lekker naar huis mag .



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,848FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.7 ° C
12.2 °
10.6 °
60 %
8.5kmh
100 %
do
12 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.