112

Purmerender op klaarlichte dag mishandeld in Almere

Almere – Op zaterdag 29 augustus wordt een 43-jarige man uit Purmerend, na een woordenwisseling, op klaarlichte dag mishandeld voor de parkeergarage aan de Metropolestraat in Almere.

Tussen 14:30 en 15:30 uur lopen de Purmerender en zijn vriendin nabij de parkeergarage aan de Metropolestraat in Almere. Een andere forse man loopt hen tegemoet en botst tegen hen aan. Hierop volgt een woordenwisseling en een getuige haalt beide partijen uit elkaar. Hierna gaat iedereen zijns weegs.

Enige tijd later komt de forse man in zijn grijze Peugeot de garage uit en ziet het koppel waarmee hij de aanvaring had. Hij stapt uit en geeft de Purmerender een harde klap. De dader vertrekt dan in onbekende richting. De Purmerender moest in het ziekenhuis behandeld worden.

Signalement

De man die de klap uitdeelde is een lichtgetinte man van tussen de 25 en 35 jaar oud, 1.75m lang met een fors postuur. Hij draagt een stoppelbaardje en heeft groene ogen. Verder droeg hij op dat moment – onder andere – een lichtblauwe trainingsbroek en had een pet op.

Iets gezien?

Heeft u iets gezien van dit incident? Neem dan contact op met de recherche in Almere Stad-Haven via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Wat is dat toch??
    Het lijkt wel of je niets mag zeggen, niet mag kijken: je ondersteboven moet laten lopen of rijden, je duurverdiende spullen moet afgeven of laten vernielen om nondeju geen tikken te krijgen (of nog erger: een mes tussen je ribben of een kogel in je lijf).
    Ik snap het niet en wil het ook niet snappen.
    Één wereld, één Nederland: delen, verdragen, ieder het zijne/hare en handjes thuis.
    Sterkte voor het slachtoffer by the way.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: