3.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
HomePurmerendUitreiking van de twee Koninklijke Onderscheidingen

Uitreiking van de twee Koninklijke Onderscheidingen

Purmerend – Gisteravond om 20.00 uur reikte loco-burgemeester Mario Hegger twee Koninklijke Onderscheidingen uit aan de heer Gast en de heer Grigoletto. Zij zijn beide actief (geweest) bij Brandweer Purmerend.

Het gaat hierbij om twee onderscheidingen als Lid in de Orde van Oranje Nassau voor de bijdrage die zij hebben geleverd om Purmerend veilig te houden.

De heer Gast

De heer Gast heeft zich 23 jaar ingezet als bevelvoerder in de rang brandmeester. Hij was specialist duiker, duikploegleider en chauffeur op alle brandweervoertuigen. Ook zat de heer Gast in het bestuur van de ondernemingsraad en heeft heel veel inspanning geleverd bij de organisatie-ontwikkeling.

Grigoletto

De heer Grigoletto heeft zich 28 jaar ingezet als hoofdbrandwacht/manschap bij de vrijwillige brandweer. Vanuit deze functie was hij specialistisch chauffeur voor het hulpverleningsvoertuig, de tankautospuit en hoogwerker. De heer Grigoletto zet zich ook al meer dan 10 jaar in als bestuurslid van personeelsvereniging De Ramoneur en is actief bij de organisatie van personele activiteiten.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
3.9 ° C
6.1 °
2.3 °
82 %
1.3kmh
13 %
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
10 °
ma
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.