15.9 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
HomeBeemsterMeer dan 60 tips over identiteit van dode man in Noordhollandsch kanaal

Meer dan 60 tips over identiteit van dode man in Noordhollandsch kanaal

Zuidoostbeemster – De politie is op zoek naar de identiteit van de man die zaterdag 29 augustus dood in het water van de Zuiddijk in Zuidoostbeemster is gevonden. Tot nu toe zijn er meer dan 60 tips binnengekomen.

In het programma Opsporing Verzocht werden gisteren details bekendgemaakt over de man die vermoedelijk een tot drie dagen in het water heeft gelegen.

Hij werd gevonden door een wandelaar. Sindsdien heeft de politie uitgebreid onderzoek gedaan in databanken van vermisten, maar voorlopig zonder resultaat. De man droeg geen identiteitsbewijs bij zich, maar droeg wel een bijzondere ketting, blijkt uit vrijgegeven foto’s

Signalement dode man Noordhollandsch Kanaal – wie kent hem? –

Zuidoostbeemster – Via het programma Opsporing Verzocht is vanavond het signalement verspreid van de overleden man die op zaterdag 29 augustus is aangetroffen in het water op de kruising van de Zuiddijk/Noordhollandsch Kanaal. Vermoedelijk heeft het lichaam van de man 1-3 dagen in het water gelegen.

Na de uitzending zijn ook al meer dan 60 tips bij de politie binnengekomen, laat een woordvoerder weten. Deze gingen vooral over het kettinkje van de man en worden momenteel onderzocht.

Behalve foto’s van de kledingstukken die de man droeg, heeft de politie ook de volgende kenmerken vrijgegeven over hem: hij is tussen de 30 en 55 jaar oud, heeft een lengte van tussen de 1.75 en 1.85 meter lang en heeft een donkergetinte huidskleur, kroeshaar, een zwart sikje en lichte snorbeharing.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.9 ° C
17.2 °
14.5 °
64 %
1.3kmh
100 %
ma
16 °
di
17 °
wo
15 °
do
17 °
vr
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.