BeemsterPurmerend

Meer dan 60 tips over identiteit van dode man in Noordhollandsch kanaal

Zuidoostbeemster – De politie is op zoek naar de identiteit van de man die zaterdag 29 augustus dood in het water van de Zuiddijk in Zuidoostbeemster is gevonden. Tot nu toe zijn er meer dan 60 tips binnengekomen.

In het programma Opsporing Verzocht werden gisteren details bekendgemaakt over de man die vermoedelijk een tot drie dagen in het water heeft gelegen.

Hij werd gevonden door een wandelaar. Sindsdien heeft de politie uitgebreid onderzoek gedaan in databanken van vermisten, maar voorlopig zonder resultaat. De man droeg geen identiteitsbewijs bij zich, maar droeg wel een bijzondere ketting, blijkt uit vrijgegeven foto’s

Signalement dode man Noordhollandsch Kanaal – wie kent hem? –

Zuidoostbeemster – Via het programma Opsporing Verzocht is vanavond het signalement verspreid van de overleden man die op zaterdag 29 augustus is aangetroffen in het water op de kruising van de Zuiddijk/Noordhollandsch Kanaal. Vermoedelijk heeft het lichaam van de man 1-3 dagen in het water gelegen.

Na de uitzending zijn ook al meer dan 60 tips bij de politie binnengekomen, laat een woordvoerder weten. Deze gingen vooral over het kettinkje van de man en worden momenteel onderzocht.

Behalve foto’s van de kledingstukken die de man droeg, heeft de politie ook de volgende kenmerken vrijgegeven over hem: hij is tussen de 30 en 55 jaar oud, heeft een lengte van tussen de 1.75 en 1.85 meter lang en heeft een donkergetinte huidskleur, kroeshaar, een zwart sikje en lichte snorbeharing.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.