2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Signalement dode man Noordhollandsch Kanaal - wie kent hem?

Signalement dode man Noordhollandsch Kanaal – wie kent hem?

Zuidoostbeemster – Via het programma Opsporing Verzocht is vanavond het signalement verspreid van de overleden man die op zaterdag 29 augustus is aangetroffen in het water op de kruising van de Zuiddijk/Noordhollandsch Kanaal.

Vermoedelijk heeft het lichaam van de man 1-3 dagen in het water gelegen. Ondanks uitgebreid onderzoek in de omgeving, lijkt niemand het slachtoffer te herkennen. De politie gaf vanavond via het programma Opsporing Verzocht een signalement van de man uit, in de hoop dat mensen hem herkennen.

Door de duur van de tijd waarop de man in het water heeft gelegen is het moeilijk om bepaalde aspecten van de man met zekerheid te zeggen:

  • Het gaat om een donkergetinte man van tussen de 30 en 55 jaar oud
  • Hij had geen tatoeages en geen spullen bij zich – bijvoorbeeld een portemonnee – waaruit zijn identiteit kon blijken. De man droeg wel een ketting: een houten hanger aan een zwart touwtje. Hopelijk herkent iemand dit sieraad.
  • De man droeg een zwarte hoody met een patroon van verfspatten maat S
  • Hij droeg een korte H&M broek, maat M
  • Verder was hij gekleed in een donkergrijze joggingbroek waar het label uit geknipt is
  • Aan zijn voeten droeg hij zwarte halfhoge sokken met donkerblauwe slippers met witte strepen in de maat 40

Extra opvallend was de ketting die de man droeg:

Ondanks allerlei onderzoeken in bijvoorbeeld databanken van vermisten, is de identiteit van het slachtoffer nog niet bekend. De politie hoopt dat iemand weet wie de man is. Heeft u een vermoeden wie de onbekende man is? Neem alstublieft contact op met de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000

#delen wordt gewaardeerd

Relevant artikel:

Stoffelijk overschot gevonden in Noordhollandsch kanaal –

Zuidoostbeemster – De politie trof zaterdagavond omstreeks kwart over zes een stoffelijk overschot aan in het Noordhollandsch kanaal langs de Zuiddijk in Zuidoostbeemster. De omgeving is met linten afgezet. Een woordvoerder van de politie geeft aan dat er verder nog niets bekend is. Ook de indentiteit van het slachtoffer is nog onbekend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.