11.1 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePurmerendRuim 130 coronatests zoek in Purmerend: "We gaan het tot op de...

Ruim 130 coronatests zoek in Purmerend: “We gaan het tot op de bodem uitzoeken”

Purmerend – De GGD Zaanstreek-Waterland is 132 coronatesten kwijtgeraakt. Het gaat om testen die donderdagochtend zijn afgenomen bij de teststraat aan de Gorslaan in Purmerend. “Het is een heel vervelend incident”, aldus een woordvoerder. 

De testen zijn nog niet boven water, bevestigt de GGD. Op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren, moet de woordvoerder vooralsnog het antwoord schuldig blijven. “Maar dat gaan we tot op de bodem uitzoeken.”

Gedupeerde mensen zijn inmiddels op de hoogte gebracht, en hebben een verzoek gekregen zich opnieuw te laten te testen. Omdat door dat verzoek een grotere toeloop wordt verwacht, heeft de GGD extra personeel ingezet. Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
11.1 ° C
12.3 °
10 °
79 %
2.1kmh
8 %
do
19 °
vr
21 °
za
19 °
zo
22 °
ma
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.