Purmerend

Ruim 130 coronatests zoek in Purmerend: “We gaan het tot op de bodem uitzoeken”

Purmerend – De GGD Zaanstreek-Waterland is 132 coronatesten kwijtgeraakt. Het gaat om testen die donderdagochtend zijn afgenomen bij de teststraat aan de Gorslaan in Purmerend. “Het is een heel vervelend incident”, aldus een woordvoerder. 

De testen zijn nog niet boven water, bevestigt de GGD. Op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren, moet de woordvoerder vooralsnog het antwoord schuldig blijven. “Maar dat gaan we tot op de bodem uitzoeken.”

Gedupeerde mensen zijn inmiddels op de hoogte gebracht, en hebben een verzoek gekregen zich opnieuw te laten te testen. Omdat door dat verzoek een grotere toeloop wordt verwacht, heeft de GGD extra personeel ingezet. 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.