Purmerend

Coronatest ‘drive in’ Purmerend gaat verhuizen

Purmerend – De GGD Zaanstreek-Waterland gaat binnenkort de coronatest ‘drive in’ verhuizen naar een nieuwe locatie. Vanaf aanstaande maandag 14 september kunnen inwoners uit de regio zich laten testen op de Burgemeester Kooimanweg 14.

De locatie is in samenwerking met de gemeente Purmerend gevonden. Het gaat hier om de oude locatie van Heron auto’s achter het AVIA tankstation. De GGD doet dit met oog op de koudere periode’s die komen gaan.

Ook zal volgens de GGD het aantal testen op deze locatie uitgebreid kunnen worden.

Bekijk op de website van de GGD hoe u een afspraak maakt:

Coronatest – GGD Zaanstreek-Waterland

U kunt online of telefonisch een afspraak maken. Maak online afspraak om u te laten testen in onze teststraat in Purmerend, Volendam of in Zaandam. Om een afspraak te maken is een DigiD noodzakelijk. Op basis van de ingevoerde postcode toont het systeem testlocaties en beschikbare tijdstippen.

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: