9.4 C
Purmerend
woensdag 21 februari 2024
HomePurmerendCoronatest 'drive in' Purmerend gaat verhuizen

Coronatest ‘drive in’ Purmerend gaat verhuizen

Purmerend – De GGD Zaanstreek-Waterland gaat binnenkort de coronatest ‘drive in’ verhuizen naar een nieuwe locatie. Vanaf aanstaande maandag 14 september kunnen inwoners uit de regio zich laten testen op de Burgemeester Kooimanweg 14.

De locatie is in samenwerking met de gemeente Purmerend gevonden. Het gaat hier om de oude locatie van Heron auto’s achter het AVIA tankstation. De GGD doet dit met oog op de koudere periode’s die komen gaan.

Ook zal volgens de GGD het aantal testen op deze locatie uitgebreid kunnen worden.

Bekijk op de website van de GGD hoe u een afspraak maakt:

Coronatest – GGD Zaanstreek-Waterland

U kunt online of telefonisch een afspraak maken. Maak online afspraak om u te laten testen in onze teststraat in Purmerend, Volendam of in Zaandam. Om een afspraak te maken is een DigiD noodzakelijk. Op basis van de ingevoerde postcode toont het systeem testlocaties en beschikbare tijdstippen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,801FansLike
2,532VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.4 ° C
10 °
8.9 °
80 %
7.2kmh
100 %
wo
10 °
do
11 °
vr
6 °
za
7 °
zo
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.