OnderwijsPurmerend

Jan van Egmond telt af naar 100 jarig bestaan met aftelklok

Purmerend – Vanmiddag werd de aftelklok boven de ingang van het Jan van Egmond Lyceum aangezet door de voorzitter van het Raad van Bestuur Dhr. Reenalda. Leerlingen begeleide het geheel en de muziekklas van mijnheer Burger trommelde er melodieus op los.

Over precies een jaar, op 13 september 2021, zal het Jan van Egmond zijn 100-jarig bestaan vieren. De klok zal laten zien hoeveel dagen, uren en minuten er te gaan zijn tot het 100-jarig bestaan.

Foto: Regio Purmerend

De voorzitter Dhr. Reenalda ligt een klein tipje van de sluier op tijdens de openingshandeling: “Bij het 100-jarig bestaan hoort een reünie en ook komt er een boek. Maar ook heel veel activiteiten voor leerlingen in het aankomende jaar, want dat is waar we het voor doen.”

Het Jan van Egmond is nu bekend als lyceum. De school komt voort uit de HogereBurgerSchool (HBS), die gevestigd was op de Wilhelminalaan, en de Rijksscholengemeenschap Purmerend. Sinds 1996 maakt het Jan van Egmond Lyceum deel uit van de Purmerendse Scholengroep (PSG).


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.