19.2 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeOnderwijsJan van Egmond telt af naar 100 jarig bestaan met aftelklok

Jan van Egmond telt af naar 100 jarig bestaan met aftelklok

Purmerend – Vanmiddag werd de aftelklok boven de ingang van het Jan van Egmond Lyceum aangezet door de voorzitter van het Raad van Bestuur Dhr. Reenalda. Leerlingen begeleide het geheel en de muziekklas van mijnheer Burger trommelde er melodieus op los.

Over precies een jaar, op 13 september 2021, zal het Jan van Egmond zijn 100-jarig bestaan vieren. De klok zal laten zien hoeveel dagen, uren en minuten er te gaan zijn tot het 100-jarig bestaan.

Foto: Regio Purmerend

De voorzitter Dhr. Reenalda ligt een klein tipje van de sluier op tijdens de openingshandeling: “Bij het 100-jarig bestaan hoort een reünie en ook komt er een boek. Maar ook heel veel activiteiten voor leerlingen in het aankomende jaar, want dat is waar we het voor doen.”

Het Jan van Egmond is nu bekend als lyceum. De school komt voort uit de HogereBurgerSchool (HBS), die gevestigd was op de Wilhelminalaan, en de Rijksscholengemeenschap Purmerend. Sinds 1996 maakt het Jan van Egmond Lyceum deel uit van de Purmerendse Scholengroep (PSG).Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
19.2 ° C
20 °
18.3 °
77 %
3.6kmh
100 %
di
20 °
wo
21 °
do
23 °
vr
18 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.