verkeer

Chaos op kruising Waterlandlaan/Gorslaan – vertragingen tot 18:00 uur

Purmerend – Sinds zaterdagochtend werken de VRI’s (verkeersregelinstallaties) op het kruispunt bij de brandweer niet meer vanwege onderhoud. Verkeer uit alle vier de richtingen wordt door verkeersregelaars terug gebracht naar één baan.

De langzame doorstroming heeft grote vertragingen tot gevolg, soms tot meer dan 20 minuten. De verwachting is dat de verkeerslichten rond 18:00 uur weer aangesloten worden maar mogelijk kan dit nog langer duren.

Verkeer uit alle richtingen wordt aangeraden het kruispunt Gorslaan/Waterlandlaan te vermijden.

Relevant artikel:

Verkeersregelinstallatie op de kruising Gorslaan/Waterlandlaan wordt vervangen –

Purmerend – In opdracht van gemeente Purmerend vervangt Van Gelder Verkeerstechniek de verkeersregelinstallatie op de kruising Gorslaan/Waterlandlaan. De werkzaamheden zijn begonnen vanaf 24 augustus. De kabels en de verkeerslichten worden vervangen en er komen twee verkeersmasten bij. Tegelijkertijd worden er aanpassingen gedaan aan de openbare verlichting.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: