11.9 C
Purmerend
zondag 26 mei 2024
HomeverkeerChaos op kruising Waterlandlaan/Gorslaan - vertragingen tot 18:00 uur

Chaos op kruising Waterlandlaan/Gorslaan – vertragingen tot 18:00 uur

Purmerend – Sinds zaterdagochtend werken de VRI’s (verkeersregelinstallaties) op het kruispunt bij de brandweer niet meer vanwege onderhoud. Verkeer uit alle vier de richtingen wordt door verkeersregelaars terug gebracht naar één baan.

De langzame doorstroming heeft grote vertragingen tot gevolg, soms tot meer dan 20 minuten. De verwachting is dat de verkeerslichten rond 18:00 uur weer aangesloten worden maar mogelijk kan dit nog langer duren.

Verkeer uit alle richtingen wordt aangeraden het kruispunt Gorslaan/Waterlandlaan te vermijden.

Relevant artikel:

Verkeersregelinstallatie op de kruising Gorslaan/Waterlandlaan wordt vervangen –

Purmerend – In opdracht van gemeente Purmerend vervangt Van Gelder Verkeerstechniek de verkeersregelinstallatie op de kruising Gorslaan/Waterlandlaan. De werkzaamheden zijn begonnen vanaf 24 augustus. De kabels en de verkeerslichten worden vervangen en er komen twee verkeersmasten bij. Tegelijkertijd worden er aanpassingen gedaan aan de openbare verlichting.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
11.9 ° C
13 °
10.6 °
78 %
2.7kmh
74 %
zo
19 °
ma
17 °
di
18 °
wo
17 °
do
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.