112Purmerend

3 verdachten (16, 15, 15) aangehouden na steekpartij station Overwhere

Purmerend – Op dinsdag 29 september vond er een vechtpartij plaats op Station Overwhere. Hierbij raakte een 21-jarige Purmerendse gewond door een steek in haar rug met een scherp voorwerp. De politie heeft drie tieners aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij het incident.

Voorafgaand aan de steekpartij kreeg de politie melding van een grote vechtpartij van ongeveer 20 personen. Toen de politie arriveerde waren de meeste betrokkenen al gevlucht. Wel troffen zij een kleine groep personen aan, waaronder het 21-jarige slachtoffer. Zij is met verwondingen aan haar rug overgebracht naar het ziekenhuis.

Kort na het incident werd een 15-jarig meisje uit Purmerend aangehouden voor openlijke geweldpleging. Ook een 16-jarig meisje werd diezelfde dag gearresteerd. Beide dames zitten nog in hechtenis.

Op woensdag werd ook een 15-jarige jongen uit Purmerend aangehouden. Hij is inmiddels weer op vrije voeten, maar hij blijft verdachte in de zaak.

De politie doet verder onderzoek.

Relevant artikel:

Steekpartij bij station Purmerend Overwhere –

Purmerend – Even voor 16:00 uur vond er op het station Purmerend Overwhere een steekpartij plaats. Eén persoon raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een woordvoerder van de politie bevestigt aan Regio Purmerend dat meerdere personen in bij het station een conflict hebben gehad.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.