Purmerend

Kabouterfeestje in het Purmerbos

Purmerend – Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen? Overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, en soms zelfs een kabouterdrolletje. Echt waar! Kaboutermannetjes en kaboutervrouwtjes zijn heel aardig en ze zijn de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

Het kabouterpad is nu al weer open. Bij het VVV/de museumwinkel aan de Peperstraat kun je voor € 3,50 een puntmutsje, kabouterpin en flyer met route en opdrachtjes kopen. Per extra kind betaal je € 1,50 extra. De opdrachten verschillen per seizoen, dus er is ieder seizoen weer wat nieuws te beleven!

Feestelijke opening

Maar op 14 oktober is het kabouterpad extra speciaal, om de opening te vieren! Om alles in goede banen te leiden moet er vooraf wel gereserveerd worden. De kaartjes kun je online betalen. Je hoeft niet naar het VVV/de museumwinkel. De spulletjes liggen voor je klaar bij de ingang van het pad in het bos.

Kijk voor alle informatie op de website van staatsbosbeheer.

Datum: woensdag, 14. oktober 2020 – 13:30 tot 16:00


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.