EvenementPurmerend

Sinterklaasintocht gaat door, bustour door Purmerend

Purmerend – De Sinterklaasintocht van Purmerend op zondag 15 november gaat door. De gemeente heeft de plannen van de organisatie goedgekeurd en de vergunning voor de bustour verleend.

De organisatie laat op hun website weten dat ze druk bezig zijn met de organisatie van de intocht en dat er voldaan wordt aan de RIVM richtlijnen.

Het is de bedoeling dat Sinterklaas met een (open) bus door Purmerend gaat rijden zodat elke wijk kan worden bezocht. Hiermee wordt het aantal mensen wat samenkomt verspreid langs de route. Inwoners kunnen dan toch een glimp van de sint opvangen en zijn dan zelf verantwoordelijk om de coronamaatregelen zoals de anderhalve meter na te leven.

Binnenkort zal de organisatie de exacte details bekend maken.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.