18.1 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
HomeHart van de RegioS!nt & M!CK: wie gun jij een speciaal sinterklaasfeest?

S!nt & M!CK: wie gun jij een speciaal sinterklaasfeest?

Purmerend – Het sinterklaasfeest wordt door veel kinderen gezien als één van de hoogtepunten van het jaar. Maar voor sommige gezinnen is de viering van het familiefeest dit jaar net iets anders dan andere jaren. Dit kan zijn door coronamaatregelen, financiële situaties of door hele andere persoonlijke omstandigheden. Voor een aantal van deze gezinnen organiseert RTV Purmerend het sinterklaasfeest S!nt & M!.

Mick Smits – presentator van ondermeer het programma M!ckCK – zal de gastheer zijn van deze bijzondere avond. Enkele tientallen Purmerendse gezinnen zullen eind november verrast worden met een bijzonder sinterklaasfeest.

Mick: “We zoeken mensen die een reden hebben om bij Sinterklaas langs te komen, bijvoorbeeld omdat je iemand wilt blij maken, of omdat je verdriet hebt of omdat je een cadeau wens hebt. Het kan dus allemaal!”

In principe staat de avond op 24 november gepland in theater de Purmaryn, maar vanwege de coronamaatrdegelen kan er ook gekozen worden voor een andere oplossing.

Indien het programma in de Purmaryn door kan gaan, zullen daar naast Sinterklaas en Mick ook de Purmerendse illusionist David Nathan en Pip & Pelle aanwezig zijn. En uiteraard – sint zou sint niet zijn – krijgen alle deelnemers een verrassing.

Dus ben of ken jij iemand die het verdient om bij Sinterklaas langs te komen, om welke reden dan ook? Laat Mick dan, zo uitgebreid mogelijk, weten waarom. Het verhaal kun je mailen naar: [email protected]

*aanmelden kan t/m 26 oktober, RTV Purmerend laat je weten of je bent uitgekozen voor S!nt en M!CK.

Het programma is te zien op RTV Purmerend tijdens de sinterklaasdagen op 2, 3, 4 en 5 december.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19 °
17.2 °
92 %
2.2kmh
96 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
26 °
za
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.