1.1 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerend3e verdieping met 125 parkeerplekken Eggert Winkelcentrum eind november weer in gebruik

3e verdieping met 125 parkeerplekken Eggert Winkelcentrum eind november weer in gebruik

Purmerend – Vanwege benodigde onderhoudswerkzaamheden zijn de 3e en 4e verdieping van de Q-Park Eggert parkeergarage sinds eind 2019 gesloten. In oktober en november worden de herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Wanneer alle werkzaamheden volgens planning verlopen kan de 3e verdieping van de parkeergarage met 125 parkeerplaatsen vanaf eind november 2020 weer opengesteld worden voor auto’s en publiek.

De werkzaamheden zijn gepland vanaf medio oktober tot medio november en bestaan uit  het verwijderen en afhijsen van door corrosie aangetaste hellingbanen en enkele vloerplaten van het 4e parkeerdek. Het afhijsen van de hellingbanen en vloerplaten wordt uitgevoerd met een bouwkraan en kan vanuit veiligheidsoverwegingen enkel in de avond en nacht plaatsvinden. De bouwkraan wordt geplaatst op een weghelft van de Nieuwstraat waardoor deze gedurende de werkzaamheden maar via één weghelft toegankelijk is voor verkeer. 

Het verkeer in de Nieuwstraat wordt gereguleerd met verkeersregelaars en stoplichten. Na uitvoering van de werkzaamheden kan de 3e verdieping weer vrijgegeven worden en komen er nog voor de feestdagen extra parkeerplaatsen beschikbaar in het centrum van Purmerend. 

Afwijkende openingstijden parkeergarage tijdens werkzaamheden

De openingstijden van de parkeergarage wijken van maandag 19 oktober tot woensdag 4 november af van de normale situatie. In deze periode is de parkeergarage enkel toegankelijk voor verkeer van 06:00 uur tot 22:00 uur. In- en uitrijden kan dus enkel in het hiervoor genoemde tijdvak. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor het parkeertarief.

Relevante artikelen:

Verdieping 3/4 garage Eggert nog enkele maanden dicht door corrosie hellingbaan –

Purmerend – Op vrijdag 11 oktober werden de derde en vierde verdieping van parkeergarage Eggert gesloten voor auto’s en publiek. Aanleiding hiervoor is aantasting door corrosie op de stalen constructie van de hellingbaan tussen de derde en vierde verdieping. Tijdens een reguliere controle kwam het mankement aan het licht.

Groot onderhoud aan 3e en 4e verdieping parkeergarage Eggert –

Purmerend – Vanaf vandaag zijn de 3e en 4e verdieping van de Q-park parkeergarage Eggert afgesloten. Uit een voorlopige conclusie van een reguliere controle is gebleken dat delen van de verdiepingen op korte termijn toe zijn aan reparaties en groot onderhoud. “Om elk veiligheidsrisico te vermijden is besloten om de 3e en 4e verdieping van …



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1 °
81 %
1.6kmh
8 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.