18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
Home112Agressieve man slaat met klauwhamer op auto, politie zoekt getuigen

Agressieve man slaat met klauwhamer op auto, politie zoekt getuigen

Oostzaan – De politie heeft aangifte van poging zware mishandeling opgenomen en is op zoek naar getuigen. Dit incident vond plaats op zaterdagavond rond 22.20 uur op de afrit van de A8 (Zaandam-Zuid) bij de kruising met de Kolkweg in Oostzaan.

Een man en een vrouw reden zaterdagavond in hun auto over de A10 toen een onbekende Volkswagen Caddy vlak voor hen ging rijden en probeerde hun auto te stoppen. Hierdoor ontstond een gevaarlijke verkeerssituatie. Kort hierop reed de Caddy op de afrit van de A8 bij Zaandam Zuid de auto van de man en de vrouw klem, waarna de bestuurder van de Caddy uitstapte, een klauwhamer uit zijn auto haalde en hier meerdere malen mee op de auto van de man en de vrouw sloeg. Hierop probeerde de man met zijn auto weg te komen en de politie te bellen, waarna de agressieve bestuurder weer in zijn Caddy stapte en met hoge snelheid wegreed.

Getuigenoproep

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van deze poging zware mishandeling afgelopen zaterdagavond en is nog op zoek naar getuigen.

Mogelijk zijn er mensen die iets hiervan hebben gezien zaterdagavond op de afrit bij de A8 bij de kruising met de Kolkweg. Op dat tijdstip stonden er meerdere auto’s voor het verkeerslicht bij de afrit te wachten. De bestuurder van de zilvergrijskleurige Volkswagen Caddy is ongeveer 1.80 tot 1.85 m lang en heeft een slank – normaal postuur.

Getuigen worden vriendelijk verzocht zich te melden bij de recherche in Zaandijk, via tel.nr. 0900-8844. Vermeldt u er a.u.b. zaaknummer 2020212596 bij.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.