18.6 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePurmerendVolgende week PurVak: Sportieve activiteiten van Spurd in de herfstvakantie

Volgende week PurVak: Sportieve activiteiten van Spurd in de herfstvakantie

Purmerend – In de herfstvakantie zijn er vijf dagen lang op verschillende locaties gratis sport- en spelactiviteiten van de PurVak. Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar in Purmerend en Beemster, voor peuters van twee tot en met zes jaar en voor jongeren vanaf dertien jaar zijn er in Purmerend aparte activiteiten. Vanwege maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus is de PeuterPurVak op aanmelding en mogen er geen ouders in de sportzalen bij de overige activiteiten van de PurVak in de herfstvakantie.

De eerste dag van de PurVak herfstvakantie is maandag 12 oktober, de laatste dag is vrijdag 16 oktober 2020. De meeste sportieve activiteiten zijn er voor de leeftijdsgroep vier tot en met twaalf jaar.

Per sportzaal is er een maximaal aantal bezoekers tegelijk. Ouders mogen als maatregel tegen de verspreiding van het coronavirus niet in de sportzaal komen. Als het maximaal aantal bezoekers is bereikt, dan kan er niemand bij tot er een kind vertrekt. De activiteiten zijn in Purmerend en Beemster van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. Het gaat om de sportzalen De Vaart in de Purmer-Zuid, De Kraal in Weidevenne, Karekiet in Overwhere en De Blauwe Morgenster in Middenbeemster.

PeuterPurVak

Er is PeuterPurVak in sportzaal Zwanebloem in De Gors – voor elk tijdblok tegelijk vijftien peuters – van 09.00 uur tot 10.30 uur en van 11.00 uur tot 12.30 uur. Aanmelden van peuter en één ouder via de website van Spurd is verplicht en kan vanaf heden.

PurVak herfstvakantie voor jongeren

Sporthal De Vaart is maandag tot en met donderdag elke avond gratis toegankelijk voor – tegelijk honderd – jongeren vanaf dertien jaar. Vanaf 19.30 uur kunnen zij tot 22.00 uur sportief ontspannen.

Nadere informatie

De PurVak herfstvakantie is een samenwerking van Spurd, Clup Welzijn en Cultuurhuis Wherelant. Het programma van de PurVak in de herfstvakantie met tijden en locatie is te bereiken via www.PurVak.nl. Tijdens de PurVak herfstvakantie staan de sportieve activiteiten en eventuele wijzigingen in het sportieve programma op Facebook en de website van Spurd.

Jaarlijks biedt de PurVak in schoolvakanties duizenden kinderen en jongeren in de stad sportief en creatief speelplezier. De gemeente Purmerend maakt de PurVak financieel mogelijk.

PurVak | PurVak activiteiten

Bij Cultuurhuis Wherelant kan iedereen cursussen en workshops volgen op het gebied van beeldende kunst, fotografie, vormgeving, theater en dans. Tijdens PurVak zijn er creatieve- en theater- of dans workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het programma van Cultuurhuis Wherelant:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.6 ° C
20 °
16.7 °
73 %
1.8kmh
83 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.