7.3 C
Purmerend
dinsdag 26 maart 2024
HomeEdamHalf jaartje omrijden, Kwadijkerbrug wordt vervangen

Half jaartje omrijden, Kwadijkerbrug wordt vervangen

Purmerend – Half oktober 2020 start de vervanging van de Kwadijkerbrug in Kwadijk/Purmerend. De huidige brug voldoet, volgens het Hoogheemraadschap, niet meer aan de veiligheidseisen. De werkzaamheden duren tot en met maart 2021.

De Kwadijkerbrug is gelegen over de Purmerender Ringvaart, in de gemeente Purmerend en Edam-Volendam. De brug verbindt de Kwadijk (gemeente Edam-Volendam) met de Purmerdijk (gemeente Purmerend) en is een belangrijke schakel in de ontsluiting van het gebied.

Omleidingsroute

Het verkeer en ook het landbouwverkeer kan gedurende de afsluiting gebruik maken van de omleidingsroute over de N244. Fietsers kunnen omrijden via de noordkant (Middelie) of via de Kogerdijk, over de fietsbrug (Kogerbrug) aan de zuidkant. Er worden extra veiligheidsvoorzieningen getroffen en de route wordt voorzien van bebording.

Vanaf het moment dat de brug in aanbouw is, wordt de locatie afgesloten voor het vaarverkeer. Dit wordt tijdig aangegeven met borden.

Bekijk hier het projectplan.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.3 ° C
8 °
6.1 °
72 %
4.5kmh
100 %
di
13 °
wo
12 °
do
10 °
vr
10 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.