112Purmerend

Kwalitaria Weidevenne in de rook

Purmerend – De brandweer rukte vanavond uit voor een brand in de keuken van snackbar Kwalitaria Weidevenne op het van Damplein. In de snackbar was er sprake van korte maar hevige rookontwikkeling. In de keuken was, volgens omstanders, brand ontstaan in de frituurpan.

Medewerkers en klanten konden het pand rustig verlaten. De brandweer heeft een gedeelte van het winkelcentrum afgezet en heeft een controle in het pand en op het dak van de snackbar uitgevoerd.

De brand is inmiddels uit. De brandweer is bezig om het pand te ventileren.

Foto’s: Regio Purmerend

Relevant artikel:

Brandgerucht bij Kwalitaria Weidevenne –

Purmerend – De brandweer is vanochtend uitgerukt voor een brand op het van Damplein. In de snackbar was er sprake van korte rookontwikkeling. De naastgelegen Vishandel Weidevenne moest op last van de brandweer tijdelijk zijn werkzaamheden neerleggen. Een gedeelte van het middenplein was tijdelijk afgezet. Hoe de brand/rookontwikkeling is ontstaan is onbekend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.