Purmerend

Supermarkten Purmerend bieden moment om ‘coronaproof’ boodschappen te doen

Purmerend – De Purmerendse supermarkten hebben op vaste tijden van de dag een ‘ouderenuurtje’: een moment voor ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid om rustig boodschappen te kunnen doen.

In elke supermarkt is dit van 7.00 – 8.00 uur ’s ochtends. De Albert Heijn, PLUS Supermarkt, Lidl en Jumbo Supermarkten breiden dit uit tot 9.00 uur in de ochtend.

Bij DEEN Supermarkten is er in de avond ook nog een mogelijkheid van 19.00 – 20.00 uur. De Vomar Voordeelmarkt en ALDI bieden die mogelijkheid van 20.00 – 21.00 uur.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Vraag mij toch af of dat andere klanten, die niet zichtbaar aan de kwalificatie “oud” of “kwetsbaar” voldoen, worden geweerd tijdens deze uurtjes.
    Heb nu al medelijden met de medewerkers die andere klanten moeten “ontmoedigen” danwel “weren”.
    Menig consument gaat al verbaal los als een medewerker er op wijst dat gebruik van een winkelwagentje verplicht is…..

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: