112Purmerend

Weer illegaal feest – ditmaal in Purmerend

Purmerend – In de nacht van zaterdag op zondag maakte de politie Zaanstreek/Waterland een einde aan een illegaal feest in Volendam. Afgelopen nacht was het weer raak. Ditmaal in Purmerend. Ook bij dit feest waren 33 personen aanwezig.

De politie trof tijdens een surveillance in de nacht van zondag op maandag een groep van 33 mensen aan die in een bedrijfspand aan het Signaal bijeen waren. Overduidelijk was dat geen enkele coronaregel werd nageleefd.

In een ruimte van dit bedrijfspand zag de politie rond 01:20 uur dat er meer dan 30 mensen aanwezig waren. Niemand droeg een mondkapje en de onderlinge afstand tussen de mensen bleek geen 1,5 meter te zijn. Daarbij stond het hele pand vol met onder andere nicotinerook en er waren meerdere tanks met vermoedelijk lachgas. Verschillende personen liepen rond met een ballon aan hun mond.

De politie verzocht de organisator van deze bijeenkomst en alle overige personen om uit het pand te komen. Van iedereen werden de identiteitgegevens genoteerd. Tegen alle aanwezigen en de organisator is proces-verbaal opgemaakt en zij kunnen hun proces-verbaal tegemoet zien.

Update:

In het pand zou sprake zijn geweest van het opnemen van een videoclip.

Relevant artikel:

33 maal proces-verbaal na illegaal feest –

Volendam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest in Volendam beëindigd. In het pand werd een ruimte aangetroffen vol lege drankflessen, geluidsapparatuur en overige zaken. Dit is door de politie fotografisch vastgelegd. Rond 01:30 uur bleek in een bedrijfspand aan de Julianaweg een illegaal feest aan de gang …

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.