10 C
Purmerend
vrijdag 31 maart 2023
Home112Weer illegaal feest - ditmaal in Purmerend

Weer illegaal feest – ditmaal in Purmerend

Purmerend – In de nacht van zaterdag op zondag maakte de politie Zaanstreek/Waterland een einde aan een illegaal feest in Volendam. Afgelopen nacht was het weer raak. Ditmaal in Purmerend. Ook bij dit feest waren 33 personen aanwezig.

De politie trof tijdens een surveillance in de nacht van zondag op maandag een groep van 33 mensen aan die in een bedrijfspand aan het Signaal bijeen waren. Overduidelijk was dat geen enkele coronaregel werd nageleefd.

In een ruimte van dit bedrijfspand zag de politie rond 01:20 uur dat er meer dan 30 mensen aanwezig waren. Niemand droeg een mondkapje en de onderlinge afstand tussen de mensen bleek geen 1,5 meter te zijn. Daarbij stond het hele pand vol met onder andere nicotinerook en er waren meerdere tanks met vermoedelijk lachgas. Verschillende personen liepen rond met een ballon aan hun mond.

De politie verzocht de organisator van deze bijeenkomst en alle overige personen om uit het pand te komen. Van iedereen werden de identiteitgegevens genoteerd. Tegen alle aanwezigen en de organisator is proces-verbaal opgemaakt en zij kunnen hun proces-verbaal tegemoet zien.

Update:

In het pand zou sprake zijn geweest van het opnemen van een videoclip.

Relevant artikel:

33 maal proces-verbaal na illegaal feest –

Volendam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest in Volendam beëindigd. In het pand werd een ruimte aangetroffen vol lege drankflessen, geluidsapparatuur en overige zaken. Dit is door de politie fotografisch vastgelegd. Rond 01:30 uur bleek in een bedrijfspand aan de Julianaweg een illegaal feest aan de gang …


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,563VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
10 ° C
10.6 °
9.4 °
94 %
1.3kmh
100 %
vr
10 °
za
8 °
zo
7 °
ma
8 °
di
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.