Hart van de Regio

John Burgemeester steekt horeca een hart onder de riem met nieuwe single (videoclip)

Purmerend – John Le Maire – bij vele Purmerenders bekend van cafe “De Artiest” op de Koemarkt, heeft een nieuwe single uitgebracht. Met het nummer “Op een dag – horeca 2020” wil hij de horeca tijdens deze moeilijke tijd een hart onder de riem steken. De opbrengsten van de single gaan naar de stichting “Help de Horeca” van Koninklijke Horeca Nederland.

In 1997 scoorde Le Maire al een kleine hit met dit nummer. “Ik heb een paar gedeelten aangepast, maar dit was echt het moment om het weer opnieuw uit te brengen”, aldus de Purmerendse volkszanger.

Het voelt alsof je eigen kind sterft

Ik weet als geen ander hoe het is om jouw horecagelegenheid langzaam ten onder te gaan. Ik had in de tijd van het rookverbod een café in Brabant. Die periode heb ik niet overleefd.

Ik wil niets verdienen aan dit nummer. Daarom heb ik Koninklijke Horeca Nederland benaderd om te kijken op welke manier ik de horecaondernemers in Nederland zou kunnen ondersteunen. Dat is stichting “Help de Horeca” geworden. Afgelopen vrijdag waren we nog aan het opnemen. En nu staat hier dit geweldige resultaat!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John Burgemeester via johnlemaire.com.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.