8.6 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomeHart van de RegioJohn Burgemeester steekt horeca een hart onder de riem met nieuwe single...

John Burgemeester steekt horeca een hart onder de riem met nieuwe single (videoclip)

Purmerend – John Le Maire – bij vele Purmerenders bekend van cafe “De Artiest” op de Koemarkt, heeft een nieuwe single uitgebracht. Met het nummer “Op een dag – horeca 2020” wil hij de horeca tijdens deze moeilijke tijd een hart onder de riem steken. De opbrengsten van de single gaan naar de stichting “Help de Horeca” van Koninklijke Horeca Nederland.

In 1997 scoorde Le Maire al een kleine hit met dit nummer. “Ik heb een paar gedeelten aangepast, maar dit was echt het moment om het weer opnieuw uit te brengen”, aldus de Purmerendse volkszanger.

Het voelt alsof je eigen kind sterft

Ik weet als geen ander hoe het is om jouw horecagelegenheid langzaam ten onder te gaan. Ik had in de tijd van het rookverbod een café in Brabant. Die periode heb ik niet overleefd.

Ik wil niets verdienen aan dit nummer. Daarom heb ik Koninklijke Horeca Nederland benaderd om te kijken op welke manier ik de horecaondernemers in Nederland zou kunnen ondersteunen. Dat is stichting “Help de Horeca” geworden. Afgelopen vrijdag waren we nog aan het opnemen. En nu staat hier dit geweldige resultaat!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John Burgemeester via johnlemaire.com.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
7.8 °
76 %
3.6kmh
100 %
wo
9 °
do
11 °
vr
12 °
za
12 °
zo
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.