Regionaal

Alle vestigingen Deen dicht om 20:00 dicht – geen alcoholverkoop niet te handhaven

Regionaal – Alle vestigingen van supermarktketen Deen zullen vanaf morgen om 20:00 uur dicht gaan. Dit beleid duurt zolang de verkoop van alcohol na 20:00 uur verboden is.

Veel vestigingen van Deen sluiten gewoonlijk om 21:00 uur. Dit wordt nu met een uurtje vervroegd. Reden hiervan is het verbod op de verkoop van alcohol later op de avond. Deen wil voorkomen dat personeel met klanten in discussie moet gaan over het wel of niet mogen meenemen van drank.

Mondkapjes zijn nog niet verplicht in de supermarkt. Dit gebeurt pas zodra er een landelijke verplichting is. Wel stimuleert Deen het gebruik van mondkapjes onder personeel en klanten.

De verwachting is dat meer ketens dit voorbeeld zullen volgen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.