12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home112Burgemeester sluit pand aan de Nijlstraat wegens hennepkwekerij

Burgemeester sluit pand aan de Nijlstraat wegens hennepkwekerij

Purmerend – Burgemeester Bijl heeft op 13 oktober 2020 een woning aan de Nijlstraat voor drie maanden gesloten. In het pand is een hennepkwekerij aangetroffen.

Het besluit van burgemeester Bijl betekent dat de huidige gebruiker(s) en anderen het pand voor drie maanden niet mogen betreden. Op de woning die gesloten is, is op een zijraam een poster geplakt met de tekst “Drugspand gesloten op grond van artikel 13 opiumwet. Verboden te betreden.”

“De sluiting is bedoeld om de bekendheid van het pand als drugspand te doorbreken en de openbare orde te herstellen. Drugshandel, drugsoverlast en drugsproductie vormen namelijk een ernstige inbreuk op de openbare orde en leiden tot een onveilige en onprettige leefomgeving en worden daarom niet getolereerd in Purmerend.”, schrijft de burgemeester.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.