15.2 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
HomePurmerendSpoken, heksen en zombies; Halloween aan de Anne Franklaan

Spoken, heksen en zombies; Halloween aan de Anne Franklaan

Purmerend – Halloween wint de laatste jaren terrein in Nederland. Mensen stoppen steeds meer moeite in het versieren van hun huis en/of tuin en dat zorgt vaak voor mooie beelden. Ook op de Anne Franklaan in Purmerend begint het te spoken in de avond.

Zo steekt ook de Purmerendse Saskia moeite in het versieren van haar huis, tijdens Halloween. Saskia is een enorme fan van Halloween. Zo heeft ze een projector waarmee ze griezelige filmpjes laat zien op haar raam.

Vanaf nu kan iedereen die erlangs loopt de spoken, heksen en zombies zien. De projecties kunnen elke donderdag tot en met zondag gezien worden vanaf 20:00 tot 00:00 op zes hoog aan de Anne Franklaan. De laatste dag dat de projecties te zien zullen zijn zal 31 oktober 2020 zijn.

De bewoners hebben liever dat er niet wordt aangebeld en dat de projecties vanaf de straat worden bekeken. De griezels zijn het beste te zien vanaf de weg tegenover de parkeerplaats op de stoep. Het is de flat met roze deuren, recht achter Winkelcentrum Makado. (zie kaart hieronder)

Saskia zou heel blij zijn als mensen haar griezelige versieringen zouden bewonderen!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15.2 ° C
16.1 °
13.9 °
70 %
4.9kmh
79 %
wo
15 °
do
19 °
vr
17 °
za
18 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.