Purmerend

Spoken, heksen en zombies; Halloween aan de Anne Franklaan

Purmerend – Halloween wint de laatste jaren terrein in Nederland. Mensen stoppen steeds meer moeite in het versieren van hun huis en/of tuin en dat zorgt vaak voor mooie beelden. Ook op de Anne Franklaan in Purmerend begint het te spoken in de avond.

Zo steekt ook de Purmerendse Saskia moeite in het versieren van haar huis, tijdens Halloween. Saskia is een enorme fan van Halloween. Zo heeft ze een projector waarmee ze griezelige filmpjes laat zien op haar raam.

Vanaf nu kan iedereen die erlangs loopt de spoken, heksen en zombies zien. De projecties kunnen elke donderdag tot en met zondag gezien worden vanaf 20:00 tot 00:00 op zes hoog aan de Anne Franklaan. De laatste dag dat de projecties te zien zullen zijn zal 31 oktober 2020 zijn.

De bewoners hebben liever dat er niet wordt aangebeld en dat de projecties vanaf de straat worden bekeken. De griezels zijn het beste te zien vanaf de weg tegenover de parkeerplaats op de stoep. Het is de flat met roze deuren, recht achter Winkelcentrum Makado. (zie kaart hieronder)

Saskia zou heel blij zijn als mensen haar griezelige versieringen zouden bewonderen!

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.