13.3 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomePurmerendSpontane actie: Fleur je straat op "teken een hartje, bloemetje en/of een...

Spontane actie: Fleur je straat op “teken een hartje, bloemetje en/of een klavertje op een stoeptegel”

Purmerend – Vanochtend was de beheerder van de Facebookgroep Corona Hulp Purmerend René Verhoogt te gast bij ZO! Het radioprogramma van RTV Purmerend van 09:00 tot 12:00 waarmee jij lekker je zondag begint.

Het babbeltje in het radioprogramma met René heeft spontaan een actie opgeleverd. René wil in deze tijden van vooral negatief nieuws vrolijkheid brengen en kwam in de uitzending samen met de presentatoren Cees en Esther op het idee of het niet mogelijk zou zijn de straat op te fleuren. Volgens René is er behoefte aan vrolijkheid in deze moeilijke tijden. “positieve vibes’, aldus René.

Pak wat stoepkrijt. Ga naar buiten, stuur je kinderen naar buiten, kleur één of meerdere stoeptegels en teken een hartje, bloemetje en/of een klavertje.❤️ 🌺☘️ Fleur je straat op, fleur jezelf en de buren op en fleur de langslopende mensen op! Of je hangt een kleurige tekening in je raam met deze symbolen.

En mocht je als passant nu ergens dit soort stoeptegels zien liggen? Glimlach dan breed en zwaai om je heen! Je wordt heus wel gezien.

Maak een foto en plaats dit op de Facebook pagina van Corona Hulp Purmerend of gewoon onder dit bericht. Ingezonden foto’s worden door het radioprogramma elke week getoond op tv in de livestream.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,937FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.3 ° C
14.4 °
11.7 °
68 %
2.2kmh
96 %
wo
14 °
do
17 °
vr
17 °
za
16 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.