Purmerend

Spontane actie: Fleur je straat op “teken een hartje, bloemetje en/of een klavertje op een stoeptegel”

Purmerend – Vanochtend was de beheerder van de Facebookgroep Corona Hulp Purmerend René Verhoogt te gast bij ZO! Het radioprogramma van RTV Purmerend van 09:00 tot 12:00 waarmee jij lekker je zondag begint.

Het babbeltje in het radioprogramma met René heeft spontaan een actie opgeleverd. René wil in deze tijden van vooral negatief nieuws vrolijkheid brengen en kwam in de uitzending samen met de presentatoren Cees en Esther op het idee of het niet mogelijk zou zijn de straat op te fleuren. Volgens René is er behoefte aan vrolijkheid in deze moeilijke tijden. “positieve vibes’, aldus René.

Pak wat stoepkrijt. Ga naar buiten, stuur je kinderen naar buiten, kleur één of meerdere stoeptegels en teken een hartje, bloemetje en/of een klavertje.❤️ 🌺☘️ Fleur je straat op, fleur jezelf en de buren op en fleur de langslopende mensen op! Of je hangt een kleurige tekening in je raam met deze symbolen.

En mocht je als passant nu ergens dit soort stoeptegels zien liggen? Glimlach dan breed en zwaai om je heen! Je wordt heus wel gezien.

Maak een foto en plaats dit op de Facebook pagina van Corona Hulp Purmerend of gewoon onder dit bericht. Ingezonden foto’s worden door het radioprogramma elke week getoond op tv in de livestream.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.