112Purmer-Noord

Autobrand Purmer-Noord – twee voertuigen total-loss door mogelijke brandstichting

Purmerend – Vannacht zijn bewoners van de Wakerdijk in de Purmer-Noord opgeschrikt door een autobrand. Bij het incident raakten twee voertuigen zwaar beschadigd. De politie sluit brandstichting niet uit.

Rond 03:30 uur vatte een blauwe Kia Picanto vlam in de doorgaans rustige woonwijk. Het vuur sloeg al snel over naar het naast geparkeerde voertuig. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd. Een andere auto kon net op tijd worden weggehaald. Deze heeft ook brandschade.

Het vuur is ontstaan aan de voorzijde van de Kia. De auto had niet kort voor de brand gereden. Brandstichting wordt om die reden niet uitgesloten. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Regio Purmerend

In de wijk Purmer-Noord zijn de afgelopen twee jaar een zestal voertuigen op nachtelijke uren in vlammen opgegaan. Steeds was er het vermoeden van brandstichting.

Relevant artikel:

Weer autobrand op Zuivelpad – politie zoekt getuigen –

Purmerend – Vannacht om 02:25 uur werden brandweer en politie gealarmeerd voor een autobrand aan het Zuivelpad in Purmer-Noord. Het is het vijfde voertuig in 1,5 jaar tijd dat op deze locatie in vlammen op gaat. In november 2018 brandde een mini uit op het parkeerterrein op het Zuivelpad.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.