20.9 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomePurmerendPurmerend: Helikopter landplaats achter het Dijklander Ziekenhuis

Purmerend: Helikopter landplaats achter het Dijklander Ziekenhuis

Purmerend – De verwachte helikopter landplaats op het parkeerterrein aan de achterzijde van het Dijklander Ziekenhuis staat er. De helikopter landplaats is gereed gemaakt om eventueel coronapatienten over te plaatsen naar andere ziekenhuizen in Nederland of Duitsland als de capaciteit in het Dijklander niet meer toereikend is .

Gisteren vertelde woordvoerder Esther Muusse al dat ze helaas drie patiënten hebben moeten overplaatsen naar Groningen en Friesland.

Volgens Muusse kan de situatie in het ziekenhuis per dag verschillen. Morgen kunnen er weer mensen opknappen of juist niet. Of de helikopterplaats dan ook echt gebruikt gaan worden, is niet te zeggen.

Die kijk op de toekomst kan Muusse niet geven. Wat zij wel ziet, is dat haar collega’s alle zeilen bijzetten voor zorg aan coronapatiënten. “Ik zie dat onze collega’s hun stinkende best doen, daar heb ik heel veel bewondering voor.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.9 ° C
22.2 °
19.4 °
73 %
1.3kmh
9 %
za
28 °
zo
25 °
ma
22 °
di
21 °
wo
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.