22.1 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePolitiekVrouwen in de Purmerendse politiek: online meet & greet met staatssecretaris Mona...

Vrouwen in de Purmerendse politiek: online meet & greet met staatssecretaris Mona Keijzer

Purmerend – Vrouwen in de Purmerendse politiek (VIPP’s) zijn op zoek naar jou. Heb jij, als vrouw, interesse in de politiek laat je dan op vrijdag 30 oktober van 17.00 tot 18.30 uur bijpraten in een online meeting met staatssecretaris Mona Keijzer.

Heb je je als vrouw wel eens afgevraagd of de politiek misschien iets voor jou is? Hoe word je gemeenteraadslid, wethouder of Tweede Kamerlid? VIPP’s heeft Mona Keijzer uitgenodigd om hier op 30 oktober uitgebreid op in te gaan. Staatssecretaris Mona Keijzer is bij uitstek de vrouw die hierover kan vertellen. Zij begon haar carrière als raadslid in de gemeente Waterland, werd wethouder in Purmerend, werkte daarna in de Tweede Kamerlid en is nu staatssecretaris Economische Zaken en Klimaat. Als geen ander kan zij uitleggen waarom het zo belangrijk is dat vrouwen actief zijn in de politiek. Wil je erbij zijn? Meld je dan online aan.

Ervaring uit de praktijk én vragen stellen

Mona Keijzer kan uit eigen ervaring vertellen over de diverse rollen in de politiek. Denk je er wel eens aan om je politieke ambities te verwezenlijken? Of heb je concrete ambities? Dan kan deze sessie je meer inzicht geven in het politieke werkveld. Heb je specifieke vragen? Deze kan je ook stellen.
 
Meld je aan

Ben je vrouw en heb je interesse? Aanmelden kan via: [email protected]. Heb je al een concrete vraag of vragen? Dan kan je die direct meesturen met je aanmelding.

Datum: vrijdag 30 oktober
Tijdstip: 17.00 tot 18.30 uur

Meer informatie is te vinden op:

Vrouwen In Purmerendse Politiek

Vrouwen In Purmerendse Politiek, Purmerend. 232 likes. Wij zoeken meer VIPP’s: Vrouwen in de Purmerendse Politiek. Met deze pagina willen we vrouwen informeren en enthousiasmeren voor de Purmerendse…

Over Vrouwen in de Purmerendse politiek

Alle lokale partijen in Purmerend willen met VIPP’s vrouwen enthousiasmeren en activeren om politiek actief te worden. VIPP’s is dus niet verbonden aan een specifieke partij. Wat bindt, is dat alle politieke partijen graag meer vrouwen in de politiek actief zien.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22.1 ° C
23.9 °
20 °
57 %
1.8kmh
1 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.