4.5 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomeColumnColumn van Larissa: “Ik geef het toe, ik ben verslaafd”

Column van Larissa: “Ik geef het toe, ik ben verslaafd”

Hoor ik de deurbel? Ha pakketje! Daar is mijn bestelling dan, waar ik zo lang op heb gewacht. Nou… zo lang?! Haha niet doorvertellen, maar ik heb eigenlijk maar 4 daagjes gewacht. Op de 25ste zie ik dat mijn salaris gestort is, dan lijkt het alsof er een knopje in mijn hoofd omgaat, die zegt dat ik op alle winkelsites moet kijken om leuke kleren te vinden. Later heb ik dan spijt dat ik meteen mijn geld aan kleren heb uitgegeven terwijl ik al zoveel thuis heb liggen.

Het is de laatste paar jaren een grote verslaving geworden voor velen om kleding of andere spullen online te kopen. Niet alleen meisjes maar ook vele jongens kopen vaak online. Ook voor hen heb je hele mooie dingen op de websites.

“Ik wacht op mijn pakketjes, net als een kind, die op haar sinterklaascadeautje wacht”

Ik koop zelf het meest broeken, truien of schoenen. Maar je kan natuurlijk ook vele andere dingen online kopen. Ik kijk meestal op de websites van H&M, Zara, Bershka, Shein en Zalando. En ik ben niet de enige denk ik. Er zijn zoveel mensen die alleen maar online shoppen. Veel winkels verkopen inmiddels meer online dan dat ze in de winkel verkopen. Maar ik vind zelf in de winkel shoppen ook heel leuk om te doen. Vooral als er uitverkoop is, komt mijn verslaving het meest tevoorschijn.

Na het plaatsen van de bestelling wacht ik met een grote vreugde op de dag dat de postbezorger voor mijn deur komt te staan. Zelf check ik om de paar uur de Track&Trace van mijn pakketje. Ik wacht erop, net zoals een kind, die op zijn of haar sinterklaascadeautje wacht.

Het is een verslaving, dus ik doe het elke maand weer opnieuw. De spijt verdwijnt als sneeuw voor de zon, zodra ik het pakketje in mijn handen heb. Dan wacht ik weer op mijn volgende salaris. Wat ik me ook voorneem, ik weet het zeker: Ik zal in ieder geval nog heeel veeel kopen.

Larissa Dus (18) is -als redacteur in opleiding- werkzaam bij Regio Purmerend. De Purmerendse neemt ons iedere twee weken mee in haar kijk op de wereld als student, journalist en dochter.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.5 ° C
6.1 °
3.3 °
78 %
0.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.