112Purmerend

Bestelbus in botsing met auto op de Koogsingel

Purmerend – Donderdagmiddag omstreeks kwart voor twee zijn op de Koogsingel in Purmerend twee auto’s tegen elkaar gebotst. Een bestelbus kwam in botsing met de auto.

De bestuurder van de bestelbus wilde vanaf de Koogsingel linksaf slaan naar de Professor Meester P.J. Oudlaan. Op dit punt gaat de voorrangsweg afbuigend naar links. Een automobiliste kwam vanuit de Koogsingel en gaf vermoedelijk geen voorrang aan de bestelbus. De politie doet onderzoek.

De vrouw in de auto is naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd en moeten worden geborgen.

Fotografie: Regio Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.