10.6 C
Purmerend
maandag 18 maart 2024
HomePurmerendBovenlandsestraat afgesloten in avond en nachtelijke uren

Bovenlandsestraat afgesloten in avond en nachtelijke uren

Purmerend – De gemeente Purmerend gaat de Bovenlandsestraat in de Gors- Zuid van 2 november tot en met 4 november 2020 van 21:00 tot 06:00 uur afsluiten voor het verkeer met uitzondering van bussen en hulpdiensten

Een aannemer gaat op het rode asfalt een coating aanbrengen om de glijpartijen van fietsers en bromfietsers te doen stoppen. Mogelijk, als het weer meezit, kan de aannemer klaar zijn op 3 november.

Er worden borden geplaatst met een omleidingsroute. Ook zijn er verkeersregelaars ter plaatse. Omwonenden hebben van de gemeente een brief gekregen.

Relevant artikel:

Gladheid bocht Bovenlandsestraat wordt aangepakt –

Purmerend – De afgelopen tijd zijn er veel meldingen geweest over het gladde wegdek in de bocht van de Bovenlandsestraat in de Gors. Regelmatig gingen daar fietsers, scooters en motorrijders onderuit. Onderzoek van de gemeente wees inderdaad uit dat de bocht te glad was. Op 13 december wordt dat probleem opgelost.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,836FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.6 ° C
11.2 °
10 °
82 %
3.1kmh
100 %
ma
13 °
di
15 °
wo
15 °
do
10 °
vr
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.