Purmerend

Bovenlandsestraat afgesloten in avond en nachtelijke uren

Purmerend – De gemeente Purmerend gaat de Bovenlandsestraat in de Gors- Zuid van 2 november tot en met 4 november 2020 van 21:00 tot 06:00 uur afsluiten voor het verkeer met uitzondering van bussen en hulpdiensten

Een aannemer gaat op het rode asfalt een coating aanbrengen om de glijpartijen van fietsers en bromfietsers te doen stoppen. Mogelijk, als het weer meezit, kan de aannemer klaar zijn op 3 november.

Er worden borden geplaatst met een omleidingsroute. Ook zijn er verkeersregelaars ter plaatse. Omwonenden hebben van de gemeente een brief gekregen.

Relevant artikel:

Gladheid bocht Bovenlandsestraat wordt aangepakt –

Purmerend – De afgelopen tijd zijn er veel meldingen geweest over het gladde wegdek in de bocht van de Bovenlandsestraat in de Gors. Regelmatig gingen daar fietsers, scooters en motorrijders onderuit. Onderzoek van de gemeente wees inderdaad uit dat de bocht te glad was. Op 13 december wordt dat probleem opgelost.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.