Folders

Handig: alle supermarktfolders op een rij – week 45

Regionaal – Hier vindt u alle supermarktfolders van week 45 (aankomende week) op een rijtje. Deze service is nog in een testfase en zal worden uitgebreid met folders van Action, Expert, Gamma, Kwantum en dergelijke. Op dit moment wordt er door onze zustersite Regio Aanbieding gewerkt aan de website. Binnenkort zijn ook de meeste folders te vinden op een speciale pagina op Regio Purmerend.

Voor nu zijn alvast alle folders van alle aanwezige supermarkten in deze regio voor u op een rijtje gezet. Wij staan open voor eventuele op- en of aanmerkingen van uw kant.

Let wel op de ingangsdatum van de folders. Sommige gaan morgen in, andere pas aanstaande maandag.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.