21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home112Twee tieners (17 en 14) aangehouden voor overval Tamoil Makado

Twee tieners (17 en 14) aangehouden voor overval Tamoil Makado

Purmerend – De politie kreeg vrijdagavond om 20.15 uur melding van een overval op een tankstation aan het John F. Kennedyplein. Een verdachte heeft onder dreiging van een wapen geld bemachtigd uit de kassa. De twee verdachten gingen er op een fiets vandoor.

Aan de hand van de opgegeven signalementen en na een zoekactie van de politie werden in de omgeving twee verdachten aangehouden, te weten een 17- en 14- jarige jongen uit Purmerend.

De politie roept getuigen, die op dat tijdstip in de omgeving van het tankstation waren, of op de Anne Franklaan of Bazuinstraat, op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de overval betrokken zijn dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000.

De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2020232437.

Relevant artikel:

Twee jonge verdachten op de vlucht na overval Tamoil Makado –

Purmerend – Rond 20:15 is de shop van benzinestation Tamoil aan het John F. Kennedyplein overvallen door twee tieners. De daders zouden twee jongens zijn. De leeftijd wordt geschat rond de 16 jaar oud. De politie is momenteel (21:00 uur) nog op zoek naar de twee daders die er te voet en op de fiets …Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.