112Purmerend

Twee tieners (17 en 14) aangehouden voor overval Tamoil Makado

Purmerend – De politie kreeg vrijdagavond om 20.15 uur melding van een overval op een tankstation aan het John F. Kennedyplein. Een verdachte heeft onder dreiging van een wapen geld bemachtigd uit de kassa. De twee verdachten gingen er op een fiets vandoor.

Aan de hand van de opgegeven signalementen en na een zoekactie van de politie werden in de omgeving twee verdachten aangehouden, te weten een 17- en 14- jarige jongen uit Purmerend.

De politie roept getuigen, die op dat tijdstip in de omgeving van het tankstation waren, of op de Anne Franklaan of Bazuinstraat, op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de overval betrokken zijn dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000.

De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2020232437.

Relevant artikel:

Twee jonge verdachten op de vlucht na overval Tamoil Makado –

Purmerend – Rond 20:15 is de shop van benzinestation Tamoil aan het John F. Kennedyplein overvallen door twee tieners. De daders zouden twee jongens zijn. De leeftijd wordt geschat rond de 16 jaar oud. De politie is momenteel (21:00 uur) nog op zoek naar de twee daders die er te voet en op de fiets …

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.