112Purmerend

Kansloos duo aangehouden na poging inbraak juwelierszaak

Purmerend – De politie heeft zondag 8 november na een poging inbraak twee verdachten aangehouden. Omstreeks 05:40 uur kreeg de politie een melding dat bij Juwelier van Moorselaar aan het Padjedijk in Purmerend werd ingebroken.

Bij aankomst werd door agenten braakschade bij de juwelierszaak aangetroffen. Een getuige meldde dat twee mannen met een groot voorwerp op het rolluik stonden te slaan. Vervolgens zag de getuige dat zij wegrenden in de richting van de Koemarkt in Purmerend. Na een zoekactie kon de politie twee verdachten, een 19-jarige man uit Kudelstaart en een 21-jarige vrouw uit Amsterdam, in een auto aanhouden. In de auto trof de politie meerdere inbrekerswerktuigen aan en goederen die van diefstal afkomstig zijn.

De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en verhoord. 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.