19 C
Purmerend
zondag 26 mei 2024
HomePurmerendSneak-preview: Kerst pop-up store in het Makado over een week open

Sneak-preview: Kerst pop-up store in het Makado over een week open

Purmerend – Over een precies een week op 16 november gaan ze open. De kerst pop-up store van gezelliginhuis.nl in het Makado winkelcentrum op de oude locatie van de Marskramer. De redactie mocht alvast een kijkje nemen in de tijdelijke winkel.

Het gaat voor de eigenaren Piet en Justin Duijvelshoff over precies een week beginnen. De aankomende week wordt nog de laatste hand gelegd aan de indeling en het interieur. Al vijf jaar hebben ze hun eigen webshop die waanzinnig goed loopt. Vanuit de webshop is vier jaar terug het idee van een kerst pop-up store ontstaan. “In onze webshop zijn niet alleen kerstspullen te vinden maar ook andere leuke spulletjes voor de rest van het jaar.”, geeft Piet aan.

De winkelschappen blijken, na binnenkomst, nog half leeg maar daar komt de aankomende week nog verandering in. “De inkopen zijn gedaan en nu is het wachten op nog een deel van de leveringen. Wij zijn nu druk bezig om de winkel in te richten.”, zegt Piet.

Geurkaarsen met esoterische oliën, binnen een minuut op te zetten kerstbomen, gnomen, rookmannetjes, kerstverlichting, decoraties en veel meer aan kerst gerelateerde artikelen zijn er vanaf 16 november in de kerst pop-up store te vinden.

Justin verwacht erg veel van dit jaar. “We zitten helaas in een tijd van corona. De mensen blijven thuis en dan willen ze het wel gezellig maken. Ik verwacht er veel van dit jaar en daarom hebben we ook extra groot ingekocht. Natuurlijk is de winkel coronaproof gemaakt met een looprichting en er mogen maar maximaal 10 mensen de winkel in. Zijn de mandjes op dan moet je helaas even wachten.”

Piet geeft als laatste aan dat ze alleen kwaliteitsproducten verkopen tegen een redelijke prijs. “We moeten nog genoeg doen. Bedankt dat je langskwam en graag tot over een week.”

Home | Gezellig in huis

© Gezellig in huis 2020Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
19 ° C
21.1 °
16.7 °
70 %
4.5kmh
100 %
zo
20 °
ma
17 °
di
18 °
wo
15 °
do
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.