Purmerend

Mysterieus geluid in Purmerend, wat was het en waar kwam het vandaan? (video)

Purmerend – Verschillende Purmerenders hoorde rond de klok van half een een raar geluid. Bewoners van de Gors en Weidevenne hebben dit geluid gehoord en niemand heeft een idee.

Het geluid kwam dichterbij en verdween ook langzaam weer. Een lezer van Regio Purmerend stuurde ons onderstaande opname. Rond 12:35 was het geluid op het hardst en verdween het langzaam. Een ander lezer geeft ook aan dat hij dit geluid hoorde rond de klok van 12:00 uur. “Is er een vrachtschip gestrand midden in de Weidevenne, ofzo?

Wij hebben geen idee. Vandaar onze oproep om dit mysterie op te lossen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Het geluid van gistermiddag (12-11 12:35), was een werkschip dat achteruit door de geopende spoorbrug voer en al die tijd op de toeter bleef drukken.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: