Regionaal

Brandweer opnieuw in actie voor de voedselbank “Geef meer mensen een fijne kerst!”

Regionaal – Vandaag is de kick-off van de kerstactie van de brandweer voor de voedselbank! Op de brandweerposten in Purmerend, Middenbeemster, Ilpendam, Wormer en Oostzaan kun je net als afgelopen jaren houdbare producten inleveren.

Teamleider André Siebeling doet een dringende oproep: “Veelal doet u bij een calamiteit een beroep op ons. Nu doen we graag een beroep op u. Meer dan eens zijn mensen in deze COVID-19 crisis aangewezen op de voedselbank. Laten we de handen ineen slaan!”

Niet alles kan ingeleverd worden. De brandweer Purmerend is vooral op zoek naar houdbare levensmiddelen en producten uit kerstpakketten. Ook non-food producten zoals tandpasta, douchegel e.d. wordt zeer gewaardeerd. Alcohol, verse of gekoelde producten worden niet ingenomen.

De producten kunnen ingeleverd worden van maandag 16 november tot en met zaterdag 16 december.

Het verzoek is wel om te voldoen aan de coronamaatregelen en wordt het dragen van een mondkapje bij het inleveren zeer gewaardeerd.

Meer informatie en de openingstijden van de kazernes op onderstaande website.

Steun onze kerstactie voor de voedselbank!

Post Purmerend | elke dag van 08:00 tot 17:00 uur Post Middenbeemster | elke maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur Er volgen binnenkort meer locaties. Vragen? Contactpersoon Andre Siebeling 06-300 317 75

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.