26 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomeRegionaalBrandweer opnieuw in actie voor de voedselbank "Geef meer mensen een fijne...

Brandweer opnieuw in actie voor de voedselbank “Geef meer mensen een fijne kerst!”

Regionaal – Vandaag is de kick-off van de kerstactie van de brandweer voor de voedselbank! Op de brandweerposten in Purmerend, Middenbeemster, Ilpendam, Wormer en Oostzaan kun je net als afgelopen jaren houdbare producten inleveren.

Teamleider André Siebeling doet een dringende oproep: “Veelal doet u bij een calamiteit een beroep op ons. Nu doen we graag een beroep op u. Meer dan eens zijn mensen in deze COVID-19 crisis aangewezen op de voedselbank. Laten we de handen ineen slaan!”

Niet alles kan ingeleverd worden. De brandweer Purmerend is vooral op zoek naar houdbare levensmiddelen en producten uit kerstpakketten. Ook non-food producten zoals tandpasta, douchegel e.d. wordt zeer gewaardeerd. Alcohol, verse of gekoelde producten worden niet ingenomen.

De producten kunnen ingeleverd worden van maandag 16 november tot en met zaterdag 16 december.

Het verzoek is wel om te voldoen aan de coronamaatregelen en wordt het dragen van een mondkapje bij het inleveren zeer gewaardeerd.

Meer informatie en de openingstijden van de kazernes op onderstaande website.

Steun onze kerstactie voor de voedselbank!

Post Purmerend | elke dag van 08:00 tot 17:00 uur Post Middenbeemster | elke maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur Er volgen binnenkort meer locaties. Vragen? Contactpersoon Andre Siebeling 06-300 317 75Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
26 ° C
27.8 °
25 °
65 %
2.7kmh
7 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.