Purmerend

Kerst Pop-up store in Makado winkelcentrum voor anderhalve maand geopend

Purmerend – De deuren gingen vanochtend om 10:00 uur open. Meteen kwamen de eerste bezoekers en was het een gezellige drukte. “Wat mooi.”, geeft een jonge bezoekster aan. Een ander die binnenkwam “Complimenten voor deze mooie winkel.” De Kerst Pop-up winkel is slechts anderhalve maand open in het Makado winkelcentrum. 

Andere bezoekers van het Makado winkelcentrum komen even kijken wat dit nu weer is. Eigenaar Piet Duijvelshoff loopt met een brede glimlach door de winkel en begint, nadat de eerste verkopen waren gedaan, meteen met het weer goedzetten van de artikelen. “Het is nog rustig maar het is pas de maandagochtend. We hebben mooie artikelen ingekocht die je bijna nergens anders kan vinden.”

De kerst Pop-up store is een idee vanuit de eigen webshop (www.gezelliginhuis.nl). “Iedereen is welkom om even te kijken, al heb ik natuurlijk liever dat ze artikelen kopen.”, geeft Piet lachend aan. Op de website vind je ook niet aan kerst gerelateerde artikelen zoals leuke snuisterijen e.d.

15 % korting voor zorgpersoneel

Om zorgpersoneel te bedanken voor hun inzet in deze moeilijke tijden heeft gezelliginhuis.nl een speciale actie. “Bij het tonen van een legitimatie van bijvoorbeeld je werk, krijgt het zorgpersoneel 15% korting op de aankopen”, zegt Piet. “Hiermee willen wij hun bedanken voor hun inzet. Toppers zijn het.”

De kerst pop-up store is te vinden op de oude locatie van de Marskramer en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.