8.1 C
Purmerend
dinsdag 28 maart 2023
HomePurmerendKerst Pop-up store in Makado winkelcentrum voor anderhalve maand geopend

Kerst Pop-up store in Makado winkelcentrum voor anderhalve maand geopend

Purmerend – De deuren gingen vanochtend om 10:00 uur open. Meteen kwamen de eerste bezoekers en was het een gezellige drukte. “Wat mooi.”, geeft een jonge bezoekster aan. Een ander die binnenkwam “Complimenten voor deze mooie winkel.” De Kerst Pop-up winkel is slechts anderhalve maand open in het Makado winkelcentrum. 

Andere bezoekers van het Makado winkelcentrum komen even kijken wat dit nu weer is. Eigenaar Piet Duijvelshoff loopt met een brede glimlach door de winkel en begint, nadat de eerste verkopen waren gedaan, meteen met het weer goedzetten van de artikelen. “Het is nog rustig maar het is pas de maandagochtend. We hebben mooie artikelen ingekocht die je bijna nergens anders kan vinden.”

De kerst Pop-up store is een idee vanuit de eigen webshop (www.gezelliginhuis.nl). “Iedereen is welkom om even te kijken, al heb ik natuurlijk liever dat ze artikelen kopen.”, geeft Piet lachend aan. Op de website vind je ook niet aan kerst gerelateerde artikelen zoals leuke snuisterijen e.d.

15 % korting voor zorgpersoneel

Om zorgpersoneel te bedanken voor hun inzet in deze moeilijke tijden heeft gezelliginhuis.nl een speciale actie. “Bij het tonen van een legitimatie van bijvoorbeeld je werk, krijgt het zorgpersoneel 15% korting op de aankopen”, zegt Piet. “Hiermee willen wij hun bedanken voor hun inzet. Toppers zijn het.”

De kerst pop-up store is te vinden op de oude locatie van de Marskramer en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
8.1 ° C
9.4 °
6.7 °
69 %
1.3kmh
100 %
di
7 °
wo
12 °
do
13 °
vr
10 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.