Purmerend

Tesla opent Store & Service Center in Purmerend

Purmerend – Op zaterdag 14 november opende Tesla haar nieuwe Store & Service Center in Purmerend. Het is de achtste vestiging van Tesla in Nederland, na Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Groningen en Eindhoven.  

De nieuwe vestiging is gelegen aan de Component 84 in Purmerend en heeft een totale oppervlakte van ruim 2.250 m2. Door de strategische ligging is de locatie voor de regio ten noorden van Amsterdam goed bereikbaar. 

Op deze nieuwe locatie kunnen Tesla-rijders terecht voor onderhoud en reparatie van hun auto.  Geïnteresseerden kunnen via tesla.com zelf een (coronaproof) testrit inplannen of dit telefonisch doen via 0299-705543 en kennis maken met de volledig elektrische Model S, Model X of Model 3. Begin 2021 verwachten we daar Model Y bij, onze nieuwste crossover.

De Store is vanaf zaterdag 14 november geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag tot 17:00 uur. Service is geopend van 8:30 – 17:30 van maandag tot en met vrijdag.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.