BeemsterPurmerend

Beemsterbrug vanavond en vannacht dicht, omleiding ingesteld

Purmerend/Beemster – Vanavond en vannacht wordt er onderhoud uitgevoerd aan de Beemsterbrug. De oplegpunten van de brug zijn versleten waardoor deze klappert als er verkeer overheen rijdt.

Deze oplegpunten worden vervangen. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de brug van 19.30 uur tot uiterlijk 5.00 uur opengezet. Voor het verkeer is een omleiding gemaakt die te zien is op de borden.

Let op: wil je lopend over de brug? Dan is de omleiding erg lang (dertig minuten). Je volgt dezelfde omleidingsroute als een fietser. Let hierop als je je route bepaalt, of pak de fiets.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.