CultuurPurmerend

Steunmogelijkheid COVID-19 voor niet gesubsidieerde culturele instellingen in Purmerend

Purmerend – Net als veel sectoren is ook de culturele sector financieel hard getroffen door COVID-19 en de bijbehorende coronamaatregelen. Daarom heeft de gemeente eind september besloten tot een steunpakket COVID-19 voor lokale culturele organisaties in Purmerend. 

Een onderdeel van dit steunpakket vormt de steunmogelijkheid voor culturele instellingen in Purmerend, die geen subsidie ontvangen. Met deze steunregeling hoopt de gemeente Purmerend de geleden financiële schade als gevolg van COVID-19 enigszins te kunnen verzachten.

Een aanvraag kan tot uiterlijk 15 december 2020 worden ingediend via het aanvraagformulier.

Vanwege de belangrijke bijdrage die ook de niet gesubsidieerde culturele instellingen leveren aan het culturele leven in Purmerend, kunnen zij in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de geleden financiële schade als gevolg van COVID-19. In totaal is er voor deze regeling € 25.000,- beschikbaar gesteld. Per instelling kan een maximale bijdrage van € 2.500,- worden aangevraagd. Lees hier meer informatie over deze steunregeling.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.