Cultuur

Purmerendse Prinses Luna brengt interactieve kerstfilm uit

Purmerend – Na de succesvoorstelling “Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest” van vorig jaar is prinses Luna (gespeeld door Jaidy Bos, bekend van Holland’s Got Talent seizoen 10) terug! En dit jaar niet op het podium, maar in een heuse interactieve kerstfilm!

Princess Magic Fantasy produceert dit jaar een interactieve kerstfilm die thuis op de TV, computer, tablet of smartphone te bekijken is vanaf 23 december 2020. U kunt dus zelf kiezen wanneer u, samen met uw gezin, de film kijkt.

Prinses Luna en het mysterie van de Droomboom

Na het magische avontuur van vorig jaar is prinses Luna terug! De droomboom wordt bedreigd door Mary de Nachtmerrie (Amber van Heijningen) en dus is het aan Luna, samen met Lynn (Robyn de Boer), Rudy (Mario Wijma) en Esra (Abigail Roes) om het kerstfeest te redden. Zal het ze lukken? Één ding is zeker: ze hebben de hulp nodig van een heleboel prinsen en prinsessen thuis! Ga met prinses Luna mee op avontuur in de interactieve kerstfilm: Prinses Luna en het mysterie van de Droomboom.

De kinderen krijgen een prinses Luna kerstpakket thuisbezorgd, waarmee ze actief mee kunnen doen terwijl ze kijken naar de film: een magische ervaring gegarandeerd! Ga voor meer informatie en om de film en de kerstpakketten (OP=OP!) te bestellen via www.prinsesluna.nl​!

Prinses Luna en het mysterie van de Droomboom wordt – net zo als de Luna-musicals in de afgelopen jaren – geregisseerd door Sem Konijn. Sem is onder andere docent op het NKT en regisseerde vele regionaal bekende voorstellingen zoals “Niemand huilt om Heksen!” en “Afgesloten, de musical”.

De muziek is gecomponeerd door Sem Konijn en Randy Klouwer.

Gerelateerd artikel (2019)

Winactie – Musical prinses Luna en het verdwenen kerstfeest –

Purmerend – Dit weekend wordt maar liefst vijf keer de musical “Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest” voorgedragen. In de hoofdrol schitteren Jaidy Bos (bekend van Holland’s Got Talent 10 en Het is hier Autistisch) en het Jonge talent Robyn de Boer. Regio Purmerend mag in totaal 6 kaarten wegggeven voor aanstaande zondagavond.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.