26 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomePurmerendRed de democratie: Stembureauleden gezocht voor Tweede Kamerverkiezingen

Red de democratie: Stembureauleden gezocht voor Tweede Kamerverkiezingen

Purmerend – Voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021 is de gemeente Purmerend op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen tijdens de verkiezingsdag op 17 maart 2021.

De gemeente zoekt voorzitters, stembureauleden en stemmentellers en er staat een vergoeding tegenover. Als stembureaulid ben je direct betrokken bij jouw stembureaulocatie en zorg je er mede voor dat alles goed verloopt. Een essentiele taak dus! Om stembureaulid te zijn moet je 18 jaar of ouder zijn op de verkiezingsdag.

Heb je je al eens eerder aangemeld dan hoef je niets te doen. De gemeente zal vanzelf contact met je opnemen.

Landelijk 70.000 mensen nodig

Kajsa Ollongren, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK): ‘Het zijn bijzondere verkiezingen in bijzondere tijden. Om ervoor te zorgen dat kiezers veilig hun stem kunnen uitbrengen, zijn zeker 70.000 mensen nodig die meehelpen op de stembureaus als stembureaulid of teller. Ik hoop dan ook dat veel mensen zich in maart willen inzetten voor de democratie. Want elke stem telt!’

Meer weten?

Meld je aan als stembureaulid!

Als stembureaulid ben je direct betrokken bij jouw stembureaulocatie en zorg je er mede voor dat alles goed verloopt. Een essentiele taak dus! Om stembureaulid te zijn moet je 18 jaar of ouder zijn op de verkiezingsdag. Ook geeft een aanmelding geen garantie dat je daadwerkelijk op een stembureau geplaatst wordt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
26 ° C
27.8 °
25 °
65 %
2.7kmh
7 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.