112Purmerend

Wederom een autobrand in Purmerend

PURMEREND – Afgelopen nacht omstreeks 00.45 uur is aan de Kolfstraat in Purmerend een auto uitgebrand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse net als de gealarmeerde politie.

De politie heeft met een kleine handblusser de eerste blushandelingen verricht waarna de brandweer het overnam. Door het optreden van de politie werden de naastgelegen auto’s gespaard.

Het voertuig is door de politie met lint afgezet. Onderzoek vandaag moet uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Het gaat hier om de tweede autobrand in 24 uur. Gisternacht ging een auto in de fik op de parkeerplaats bij het leeghwaterbad. Deze brandde volledig uit.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. Verdorie, het zal je auto (of boot) maar zijn: buiten het verlies van jouw eigendommen moet je een hrle papierrompslomp door met de verzekering óf moet je je spaarrekening plunderen om vervanging van jóuw auto (of boot) te bekostigen!

  En waarom? Omdat (99% zeker) een stelletje etterbakken het “leuk” vinden om met hun poten andermans eigendommen naar de gallemiezen te helpen.

  Why??
  En kom niet aan met de k*tsmoes dat deze personen het zo zwaar hebben tijdens deze Corona-pandemie.
  De gevolgen van de Corona-pandemie treffen ons allemaal, zonder aanziens des persoons.
  Dit is gewoon vandalisme (Artikel 559 van het Strafwetboek) en/of opzettelijke brandstichting (Artikel 157 van het Strafwetboek).

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: