Regionaal

Schoten gelost vanuit auto in Purmerland, dader(s) op de vlucht

Purmerland – Donderdagmiddag rond 16.15 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Gerbrand Katstraat in Purmerland. Twee pionnen in het afgezette gebied geven aan waar de hulzen liggen. Deze zullen door de technische recherche nog worden onderzocht.

Volgens een bewoner van de straat reed een auto de straat in en wachtte op een andere auto. Toen deze aan kwam rijden schoot hij op de auto. Beide auto’s zijn, volgens de bewoner, met hoge snelheid weggereden.

Ook de politiehelikopter is ingezet. Ook diverse voertuigen van politie zijn bezig in de omgeving op zoek naar de auto’s en/of het wapen. Er word gezocht in prullenbakken en langs slootkanten.

De politie heeft de straat met linten afgezet en doet onderzoek. Er zijn geen aanwijzingen dat er slachtoffers zijn gevallen. 

Foto’s: Regio Purmerend

Relevant artikel:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.