112Purmerend

Scholier gewond door aanrijding met scooter

Purmerend – Vanmiddag omstreeks 15:45 uur is een scholier gewond geraakt door een aanrijding met een scooter. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie heeft verklaringen afgenomen.

Door de massale drukte op de Burg. Kooimanweg nabij de AH-XL hadden de ambulance en de politie moeite om de plaats van het ongeval te bereiken. Omstanders hebben de scholier eerste hulp verleend.

De berijder van de scooter moest een blaastest ondergaan. De fiets van de scholier was zwaar gehavend. De voorvork was afgebroken van het frame. De scholier is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. @scooter facist;
    Ook niet meer over de stoepen svp: als voetganger worden “de vouwen uit je broek” gereden.
    En dat geldt ook voor fietsers.

  2. Scooters moeten eens wat harder worden aangepakt! De meeste letten niet op en brengen mensen in gevaar! Scooters / snormobielen alleen op de wegen niet meer op fietspaden. HARD AANPAKKEN die vervuilers. ASO

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: