112Weidevenne

Wederom voertuig op vangrail Laan der Continenten

Purmerend – Op maandag 14 december rond 14:00 was het wederom raak op de Laan der Continenten in Purmerend Weidevenne. Een busje reed de vangrail in tussen “De Wereldbol” en de Shell.

De schade aan de bestelbus is groot. Maar de bestuurder van het voertuig kwam gelukkig met de schrik vrij.

Het is niet voor het eerst dat een voertuig op ongelukkige wijze in deze vangrail belandt. Ook kwam het object eerder in opspraak door het gebrek aan een bufferzone. Recentelijk is door de gemeente wel een rood-witte markering op de vangrail geplakt, in de hoop dat deze meer zou opvallen.

Ondanks eerdere melding is het nu raak: Voertuig op vangrail nabij wereldbol

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Hoezo raak je daar de vangrail dan moet je toch echt “naast”het wegdek rijden.! Misschien wat meer op de weg letten ipv andere dingen doen.

  2. Deze vangrail is echt levensgevaarlijk, ben benieuwd of het een keer echt mis moet gaan voordat deze veiliger gemaakt wordt…

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: