12.8 C
Purmerend
woensdag 29 maart 2023
HomePurmerendKerst PurVak verplaatst van sportzalen naar sportvelden

Kerst PurVak verplaatst van sportzalen naar sportvelden

Purmerend – Het pakket maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus dat maandag is bekendgemaakt heeft ook gevolgen voor de PurVak in de kerstvakantie. Spurd verplaatst de PurVak van sportzalen naar de sportcomplexen van FC Purmerend in Weidevenne en vpv Purmersteijn in Overwhere. Als extra activiteit is er in de eerste week tennis op het sportcomplex van TV Elckerlyc in Overwhere. De sportieve activiteiten zijn gratis toegankelijk, maar aanmelden is verplicht. 

Deze bijzondere PurVak in de kerstvakantie begint maandag 21 december. Drie dagen achter elkaar in die week en de volgende week weer de eerste drie dagen. Er zijn sporten als voetbal, volleybal, basketball, rugby, korfbal, (knots)hockey en softbal mogelijk en ook zijn er diverse spelactiviteiten. Spurd heeft de verplaatsing van de PurVaklocaties in samenwerking met de betrokken sportverenigingen geregeld. 

Maandag 21 tot en met woensdag 23 december en maandag 28 tot en met woensdag 30 december is er van 13.30 uur tot 14.30 uur PurVak op het sportveld van vpv Purmersteijn en op het sportveld van FC Purmerend. Woensdag 23 december kunnen er bovendien maximaal zestien kinderen tussen 13.30 uur en 14.30 uur tennissen op het sportcomplex van TV Elckerlyc, Van IJsendijkstraat 64. Aanmelden is verplicht, Spurd laat maximaal dertig kinderen tussen vier en twaalf jaar tegelijk op het sportveld. 

Jongeren 

Jongeren vanaf dertien tot en met zeventien jaar kunnen de zes dagen van de PurVak van 13.00 uur tot 15.00 uur voetballen op het sportveld van FC Purmerend in Weidevenne. Spurd laat maximaal dertig jongeren tegelijk op het sportveld. Ook hiervoor geldt dat meedoen gratis is, maar aanmelden is verplicht.

Aanmelden en actueel

Aanmelden voor meedoen aan de PurVak in de kerstvakantie via de website van Spurd kan vanaf heden voor de eerste drie dagen, in de loop van volgende week is aanmelden voor de tweede week mogelijk. 

Spurd speelt in op de vraag en organiseert in dat geval uitbreiding van PurVakactiviteiten door meer velden in gebruik te nemen en/of uitbreiding van de tijd. Vanwege mogelijke aanvullende sportieve activiteiten adviseert de sportorganisatie Facebook Spurd Sport en de website van Spurd regelmatig te bezoeken. Ook om te kunnen weten als de PurVakactiviteiten niet doorgaan vanwege de weersverwachting.

Aanmelden en reserveren kan hier: https://www.supersaas.nl/schedule/SpurdFun/PurVak_Kerstvakantie-aangepast?view=week&day=21&month=12


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,563VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.8 ° C
13.9 °
10.6 °
87 %
0.9kmh
100 %
wo
12 °
do
12 °
vr
11 °
za
9 °
zo
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.