Purmerend

Kerst PurVak verplaatst van sportzalen naar sportvelden

Purmerend – Het pakket maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus dat maandag is bekendgemaakt heeft ook gevolgen voor de PurVak in de kerstvakantie. Spurd verplaatst de PurVak van sportzalen naar de sportcomplexen van FC Purmerend in Weidevenne en vpv Purmersteijn in Overwhere. Als extra activiteit is er in de eerste week tennis op het sportcomplex van TV Elckerlyc in Overwhere. De sportieve activiteiten zijn gratis toegankelijk, maar aanmelden is verplicht. 

Deze bijzondere PurVak in de kerstvakantie begint maandag 21 december. Drie dagen achter elkaar in die week en de volgende week weer de eerste drie dagen. Er zijn sporten als voetbal, volleybal, basketball, rugby, korfbal, (knots)hockey en softbal mogelijk en ook zijn er diverse spelactiviteiten. Spurd heeft de verplaatsing van de PurVaklocaties in samenwerking met de betrokken sportverenigingen geregeld. 

Maandag 21 tot en met woensdag 23 december en maandag 28 tot en met woensdag 30 december is er van 13.30 uur tot 14.30 uur PurVak op het sportveld van vpv Purmersteijn en op het sportveld van FC Purmerend. Woensdag 23 december kunnen er bovendien maximaal zestien kinderen tussen 13.30 uur en 14.30 uur tennissen op het sportcomplex van TV Elckerlyc, Van IJsendijkstraat 64. Aanmelden is verplicht, Spurd laat maximaal dertig kinderen tussen vier en twaalf jaar tegelijk op het sportveld. 

Jongeren 

Jongeren vanaf dertien tot en met zeventien jaar kunnen de zes dagen van de PurVak van 13.00 uur tot 15.00 uur voetballen op het sportveld van FC Purmerend in Weidevenne. Spurd laat maximaal dertig jongeren tegelijk op het sportveld. Ook hiervoor geldt dat meedoen gratis is, maar aanmelden is verplicht.

Aanmelden en actueel

Aanmelden voor meedoen aan de PurVak in de kerstvakantie via de website van Spurd kan vanaf heden voor de eerste drie dagen, in de loop van volgende week is aanmelden voor de tweede week mogelijk. 

Spurd speelt in op de vraag en organiseert in dat geval uitbreiding van PurVakactiviteiten door meer velden in gebruik te nemen en/of uitbreiding van de tijd. Vanwege mogelijke aanvullende sportieve activiteiten adviseert de sportorganisatie Facebook Spurd Sport en de website van Spurd regelmatig te bezoeken. Ook om te kunnen weten als de PurVakactiviteiten niet doorgaan vanwege de weersverwachting.

Aanmelden en reserveren kan hier: https://www.supersaas.nl/schedule/SpurdFun/PurVak_Kerstvakantie-aangepast?view=week&day=21&month=12

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.